Startlocaties

Ontdek de prachtige regio’s van Vlaanderen vanuit een ander perspectief met onze ballonvaarten vanaf diverse startlocaties. Van charmante steden tot schilderachtige dorpen, onze opstijglocaties zijn verspreid over heel Vlaanderen. Of je nu wilt zweven boven glooiende landschappen, historische bezienswaardigheden wilt bewonderen of de natuur in al haar glorie wilt ervaren, bij Belair Flying People zijn er opstijglocaties voor elke voorkeur binnen. Kies binnen de startlocaties jouw regio die je het meest aanspreekt en bereid je voor op een onvergetelijke trip door de lucht!

 

Startlocaties ballonvaarten

Privé ballonvaart in eigen regio

Een privé ballonvaart is een onvergetelijke ervaring omdat je de vrijheid hebt om je eigen opstijgplaats te kiezen, indien dit mogelijk is binnen de geldende luchtvaartwetgeving. Dit opent de deur naar eindeloze mogelijkheden en maakt de ervaring nog persoonlijker. Je kunt een locatie selecteren die voor jou een speciale betekenis heeft, zoals je eigen achtertuin of een romantische plek. Dit creëert een diepere verbinding met de ervaring en maakt de ballonvaart nog gedenkwaardiger. Samen met je eigen gezelschap deel je dit unieke avontuur op een manier die voor jou het meest betekenisvol is.

Startlocaties

Plan jouw ballonvaart

Reserveer een plaats in jouw regio!
Stijg op in de ochtendgloren of zweef bij de avondschemering. Welke magische ballonvaart past bij jouw dromen? Plan nu jouw ballonvaart vanaf één van onze startlocaties!
×