Regio Antwerpen

Het stad en regio vanuit de lucht!

Ervaar de magie van ballonvaren boven het stad en zijn uitgestrekte regio, waarbij de locatie wordt bepaald door de weersomstandigheden op de dag van de vaart. Ontdek de schoonheid van historische bezienswaardigheden, moderne architectuur en de schilderachtige omgeving. Geniet van een uniek perspectief op de Schelde, karakteristieke kathedralen en groene landschappen die deze regio kenmerken. Onze ballonvaarten bieden een onvergetelijke ervaring, waarbij elke vaart de specifieke charme en bijzondere kenmerken van de stad en haar omgeving onthult. Laat je betoveren door de prachtige panorama’s die deze regio te bieden heeft.

antwerpen ballonvaart
antwerp-balloon-flight

Antwerpen vanuit de lucht!

Beleef een unieke ballonvaart boven het stad! Onze avontuurlijke vaarten zijn toegankelijk vanaf één persoon. Met veiligheid als topprioriteit passen we de startlocatie flexibel aan op basis van de actuele weersomstandigheden. Hoewel we streven naar een boven boven de stad, kan het vertrekpunt aan de rand van de stad liggen, wat een gevarieerde en schilderachtige ervaring garandeert. Ontdek het stad vanuit de lucht en laat je meeslepen door de magie van een ballonvaart boven en rond deze unieke stad.

Fotogalerij

Diverse prachtige vaarten maakten we reeds boven en rond Antwerpen.

Bekijk alle afbeeldingen
lucht ballon geland ballonvaart-antwerpen ballonvaren-antwerpen
escaut région

Vlieg met ons mee

Samen ontdekken we de regio van Antwerpen vanuit onze mand!

Boek vandaag nog een adembenemende ballonvaart bij Belair Flying People in de betoverende regio van Antwerpen en laat je meevoeren naar nieuwe hoogten van verwondering!

×