Voor bedrijven

Ballonvaarten op maat van uw bedrijf

Verras uw medewerkers op een originele manier met een team building arrangement of wat dacht u van een ballonvaart met uw beste klanten? Wij maken graag een formule op maat van uw bedrijf!

bedrijven incentives teambuilding

Een verbindende ervaring voor bedrijven met klanten en relaties

Belair organiseert speciaal voor bedrijven Quick-Release Team Building-ballonvaarten. Deze ballonvaarten zijn ideaal om uw medewerkers te belonen of de bedrijfssfeer net dat tikkeltje te versterken. Of wat dacht u van een ballonvaart met uw beste klanten? Tijdens onze ballonvaarten zijn de passagiers aan boord altijd in feeststemming!

Deze ballonvaarten kunnen doorgaan op onze vaste opstijgterreinen in onze regio’s. Beschik je zelf over de ideale locatie? Vraag dan zeker naar de mogelijkheden.

Expertum Visual

On air met uw bedrijf!

Heeft uw bedrijf overwogen om reclame op een luchtballon in te zetten? Een onafhankelijke studie heeft aangetoond dat ballonvaren de meest efficiënte vorm van reclame is, zelfs effectiever dan tv-reclame, affichecampagnes en krantenadvertenties. Het gebruik van een luchtballon biedt een unieke en opvallende manier om de naamsbekendheid van uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Deze benadering kan uw bedrijf onderscheiden en aantrekkelijk maken voor een breed publiek. Het is de moeite waard om de mogelijkheden van luchtballonreclame te verkennen en te evalueren hoe deze kan bijdragen aan uw marketingstrategie.

Organiseer een vlucht

Samen bespreken we de verdere mogelijkheden!

Contactgegevens

Vluchtdetails

DD slash MM slash JJJJ

×