Marketing

Zet een luchtballon in en creëer extra naambekendheid!

Belair Flying People biedt meer dan alleen ballonvaartervaringen. We fungeren ook als een waardevolle partner voor bedrijven die hun merkbekendheid zowel letterlijk als figuurlijk willen verhogen. Met onze unieke bedrijfsmogelijkheden helpen we je om je bedrijfsnaam hoog in de lucht en in het geheugen van je klanten te brengen. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring en versterken we je merkimago. Laat ons je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen!

Ballonvaart schaduw
marketing ballonvaart

Een luchtballon binnen jouw marketing strategie!

Als bedrijf op zoek naar een partner voor je eigen bedrijfsluchtballon, dan heb je die partner gevonden bij Belair Flying People. Wij bieden diverse mogelijkheden, van een luchtballon voor 2 passagiers tot grotere capaciteiten, waarmee we jouw bedrijf op nieuwe hoogten brengen. Wat onze dienst echt uniek maakt, is dat we de ballon volledig kunnen ontwerpen volgens jouw wensen en de huisstijl van je bedrijf. Sterker nog, we kunnen zelfs een ballon creëren die de vorm heeft van jouw product. Laat Belair Flying People je helpen om je merk te laten stijgen, letterlijk en figuurlijk!

ballonvaart marketing

Een langdurige impact zonder terugkerende marketing kosten!

De kosten voor het exploiteren van een luchtballon variëren afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van het partnerbedrijf. Het aantrekkelijke van een luchtballon is dat het een eenmalige investering betreft met een langdurige impact, zonder terugkerende kosten. De gemiddelde levensduur van een luchtballon bedraagt ongeveer 8 jaar, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik. Dit maakt het niet alleen een kostenefficiënte keuze, maar ook een duurzame investering voor het vergroten van de merkbekendheid en het uitvoeren van creatieve promotieacties. Kies voor een luchtballon om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen en de aandacht vast te houden.

Actief in heel Vlaanderen

Belair Flying People is actief in heel Vlaanderen, maar reikt ook ver daarbuiten als het aankomt op het in de schijnwerpers zetten van merken en producten. Met je eigen bedrijfsluchtballon zijn de mogelijkheden eindeloos voor het uitvoeren van opvallende promotieacties. Of je nu lokale bekendheid wilt vergroten of een nationale merkcampagne wilt voeren, onze luchtballons bieden een opvallende en gedenkwaardige manier om je doelen te bereiken. Laat Belair Flying People je helpen om je merk te laten opstijgen en overal de aandacht te trekken.

Meer informatie?

Graag bespreken we jouw wensen en ideeën!
×