Vlaams Brabant

Pittoreske dorpjes met adembenemende uitzichten

Verken Vlaams-Brabant met onze schilderachtige ballonvaarten, waarbij Tienen een unieke highlight vormt. Zweef boven het historische Tienen en bewonder de gotische Sint-Germanuskerk en de charmante Grote Markt. De glooiende landschappen van Vlaams-Brabant, doordrenkt met groene velden en pittoreske dorpjes, bieden een rustgevende en adembenemende achtergrond. Onze ballonvaarten, toegankelijk vanaf één persoon, beloven een onvergetelijke ervaring met flexibele startlocaties gebaseerd op weersomstandigheden. Laat je meevoeren op een reis die de culturele en natuurlijke pracht van Vlaams-Brabant onthult, en geniet van een uniek perspectief op deze betoverende regio.

Tienen Vlaams Brabant
Ballonvaart Vlaamse ardennen

Suikerstad Tienen en zijn omgeving uit de lucht.

Ontdek het plezier van ballonvaren in de bruisende regio van Tienen, waar diverse vaarten starten, rekening houdend met de nabijgelegen luchthaven van Brussel. Onze flexibele aanpak, gebaseerd op nauwgezette weersvoorspellingen, verzekert een veilige en opwindende ervaring. Zweef boven Vlaams Brabant, bewonder de gotische pracht en ervaar de betoverende landschappen van deze regio. Met startlocaties afgestemd op de weersomstandigheden van de dag, bieden wij een van de meest genotvolle ballonvaarten in de regio. Laat je betoveren door het adembenemende uitzicht en ontdek de magie van deze levendige omgeving vanuit de lucht.

Fotogalerij

Vlaams Brabant, een idyllische regio om te ballonvaren.

Bekijk alle afbeeldingen
Luchtballon klaarmaken opstijgen fotogallerij Ballonvaart regio Tienen
escaut région

Vlieg met ons mee

Samen ontdekken we Vlaams Brabant!

Boek vandaag nog een adembenemende ballonvaart bij Belair Flying People in de betoverende regio van Vlaams Brabant en laat je meevoeren naar nieuwe hoogten van verwondering!

×