Overmere-Donk

Ballonvaren vanuit het groene hart in Berlare!

Belair Flying People is gevestigd in Overmere en we zijn trots dat talloze van onze betoverende ballonvaarten passagiers laten meegenieten vanuit de prachtige omgeving van de (Nieuw)donk, het groene hart van Berlare. We zijn overtuigd dat wij de perfecte gids zijn voor een onvergetelijke ballonvaartervaring vanaf deze adembenemende locatie. Laat ons je meenemen op een reis door de lucht en ontdek de schoonheid van deze regio vanuit een nieuw perspectief.

 

Berlare overmere donk
overmere

Berlare, een prachtig landschap

Het Donkmeer, een bekend juweel in Vlaanderen, plaatst Berlare prominent op de kaart voor daguitstappen. Deze prachtige locatie biedt diverse activiteiten, variërend van ontspannen kuieren en wandelen tot actief fietsen. Voor degenen die van het water houden, is zelfs bootje varen op het serene meer een optie. Maar niets evenaart de ultieme belevenis: een betoverende ballonvaart boven het Donkmeer. Vanaf slechts één persoon kun je al genieten van deze onvergetelijke ervaring. Boek nu je ballonvaart en ontdek de wonderen van Berlare en het Donkmeer vanuit de lucht. Het wordt een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Fotogalerij

Foto’s geven een voorproefje, maar de magische beleving van een ballonvaart is ongeëvenaard. Snel reserveren is de sleutel tot een onvergetelijk avontuur waar je geen spijt van zult krijgen!

Bekijk alle afbeeldingen
Scheldeland

Vlieg met ons mee

Ontdek samen met ons het groene hart van Berlare!

Laat je zorgen achter je en stijg op naar nieuwe hoogten boven het groene hart van Berlare, de Nieuwdonk. Een ballonvaart vanuit Overmere biedt een betoverende ervaring die je voor altijd zal bijblijven. Boek nu en ontdek de prachtige vergezichten en sereniteit van deze unieke locatie vanuit de lucht.

×