Scheldeland

Pittoreske dorpjes met adembenemende uitzichten

Verken de prachtige regio met onze betoverende ballonvaarten, een onvergetelijke vaart die de pittoreske charme van de streek onthult. Zweef boven uitgestrekte velden en schilderachtige dorpjes. Onze vaarten, toegankelijk vanaf één persoon, beloven een adembenemend uitzicht op historische bezienswaardigheden en groene landschappen. Flexibele startlocaties, afgestemd op weersvoorspellingen, garanderen een veilige en plezierige ervaring. Ervaar de vrijheid van zweven door de lucht terwijl de regio zich onder je ontvouwt. Laat je verleiden door de magie van ballonvaren en geniet van de unieke perspectieven die deze regio te bieden heeft.

Scheldeland
Vlaamse Ardennen

Diverse startlocaties in het Scheldeland!

Ontdek de veelzijdigheid van deze regio met onze ballonvaarten, waarbij de startlocaties zich uitstrekken tussen Gent, Dendermonde en Aalst. Van schilderachtige dorpen tot weidse velden, onze diverse opties bieden voor elk wat wils. Zweef boven historische steden, kronkelende rivieren en groene landschappen. Onze flexibele aanpak, gebaseerd op nauwkeurige weersvoorspellingen, waarborgt een veilige en opwindende ervaring. Ongeacht je voorkeur, beloven onze vaarten een adembenemend uitzicht op deze betoverende omgeving.

Fotogalerij

Een idyllische regio om te ballonvaren.

Bekijk alle afbeeldingen
escaut région

Vlieg met ons mee

Ontdek het betoverende Scheldeland

Boek vandaag nog een adembenemende ballonvaart bij Belair Flying People in de betoverende regio van het Scheldeland en laat je meevoeren naar nieuwe hoogten van verwondering!

×