Regio Brugge

"Brugge, die Scone" vanuit de lucht!

Verken de stad en haar omgeving met onze betoverende ballonvaarten. Bewonder vanuit de lucht de historische pracht van de middeleeuwse stad met haar sierlijke grachten, eeuwenoude architectuur en iconische Belforttoren. Ontdek de charmante steegjes, de historische Markt en de serene reien die deze stad typeren. Vanuit de luchtballon geniet je van een uniek perspectief op de beroemde bezienswaardigheden en het schilderachtige landschap rondom Brugge. Boek je avontuur vanaf één persoon en laat je meevoeren op een onvergetelijke ballonvaart boven deze culturele schat van België.

Brugge ballonvaart ballonvaren
Ballonvaart boven Brugge

Brugge, een historische stad

Terwijl je zweeft boven de middeleeuwse stad, ontvouwt de stad zich als een levendig kunstwerk met haar historische kanalen, gotische architectuur en groene parken. Onze flexibele aanpak, afgestemd op de weersomstandigheden, garandeert een veilige en boeiende reis. Het magische uitzicht op de Belforttoren, de Grote Markt en de kronkelende steegjes maakt deze ballonvaart tot een onvergetelijke belevenis. Of je nu alleen vaart of met gezelschap, onze vaarten bieden een intieme en adembenemende kennismaking met het culturele erfgoed van deze stad.

Fotogalerij

Enkele beelden van ballonvaarten in deze regio.

Bekijk alle afbeeldingen
brugge-die-scone ballonvaren-regio-brugge Ballonvaart schaduw Ballonvaart regio Brugge
escaut région

Vlieg met ons mee

Samen ontdekken we 'die scone' vanuit de lucht!

Boek vandaag nog een adembenemende ballonvaart bij Belair Flying People in deze betoverende regio en laat je meevoeren naar nieuwe hoogten van verwondering!

×