Regio Gent

Ontdek Gent en zijn omgeving vanuit onze luchtballon!

In deze regio kun je bij Belair Flying People een betoverende ballonvaart boeken. Je vertrekt vanuit de omgeving van Gent en afhankelijk van meteo op de dag van de vaart zweven jullie over de historische en eigentijdse stad. Vaak starten de vluchten aan de rand van deze prachtige stad. De stad biedt een unieke mix van historie en moderniteit, waarin actieve stadsbewoners hun dagelijkse leven leiden te midden van een adembenemend historisch decor. Geniet van de unieke sfeer terwijl je over deze stad drijft, waar wonen, werken en plezier samenkomen. Boek nu je ballonvaart en ontdek het vanuit de lucht met Belair Flying People.

 

ballonvaart gent
Ghent gent Gand

Gent vanuit de lucht

Je kunt al een ballonvaart in de regio reserveren zelfs als je alleen bent. Onze doelstelling is steeds je mee over de betoverende studentenstad te nemen. We houden echter rekening met de veiligheid van onze passagiers en de weersomstandigheden, wat betekent dat de startlocatie flexibel kan zijn. Dit doen we om de veiligheid van iedereen aan boord te waarborgen en de beste ervaring te bieden. Dus, ongeacht of je alleen of met anderen bent, bereid je voor op een onvergetelijke tocht terwijl je de stad vanuit de lucht bewondert tijdens je ballonvaart. Reserveer nu en maak je klaar voor een avontuur!

Fotogalerij

We genoten reeds met verschillende klanten van prachtige vaarten in deze regio.

Bekijk alle afbeeldingen
escaut région

Vlieg met ons mee

Samen ontdekken we de studentenstad vanuit onze mand!

Boek vandaag nog een adembenemende ballonvaart bij Belair Flying People en laat je meevoeren naar nieuwe hoogten van verwondering!

×