Vlaamse Ardennen

Ontdek de prachtige regio vanuit de lucht

Ervaar de betoverende pracht van deze regio vanuit onze heteluchtballonnen, we hebben diverse locaties zoals Geraardsbergen, Oudenaarde en Ninove waar onze vaarten vertrekken. De start locatie bepalen we de dag zelf in functie van de windrichting en meteorologische omstandigheden. Onze ballonvaarten zijn toegankelijk vanaf één persoon. Geniet van een schilderachtig uitzicht op een van de mooiste streken van België terwijl je zweeft over glooiende heuvels en pittoreske dorpjes. Boek nu je avontuurlijke vlucht en laat je verwonderen door de serene schoonheid van deze regio. Samen creëren we herinneringen hoog in de lucht.

Scheldeland
Vlaamse Ardennen

Diverse startlocaties in de Vlaamse Ardennen!

Verken de adembenemende regio op een unieke manier door met ons mee te varen in een heteluchtballon. We brengen je boven de schilderachtige streek die gastheer is voor alle Vlaamse wielerklassiekers. Tijdens onze diverse ballonvaarten glijden we over de iconische heuvels, waaronder de befaamde Muur van Geraardsbergen. Bewonder de betoverende landschappen, historische dorpen en weidse uitzichten terwijl je geniet van de rust en sereniteit hoog in de lucht. Deze onvergetelijke ervaring biedt een nieuwe perspectief op deze prachtige regio, diep doordrenkt is met de rijke wielergeschiedenis van Vlaanderen.

Fotogalerij

Deze idyllische regio zorgt voor prachtige foto’s die de ervaringen weerspiegelen.

Bekijk alle afbeeldingen
escaut région

Vlieg met ons mee

Ontdek de betoverende Vlaamse Ardennen

Boek vandaag nog een adembenemende ballonvaart bij Belair Flying People in de betoverende regio van de Vlaamse Ardennen en laat je meevoeren naar nieuwe hoogten van verwondering!

×