Quick-release Exclusive

€ 400 per persoon

Een exclusieve ballonvaart met enkel jouw geliefde of een specifiek familielid, dit kan perfect met het Quick-release Exclusive arrangement. Op deze manier zorg je ervoor dat er geen andere medepassagiers deelnemen aan de ballonvaart zodat je optimaal kan genieten van een prachtige ballonvaart. Bepaal samen met de piloot de startlocatie, wat uiteraard een meerwaarde is voor uw ballonvaart. Dit arrangement kan gereserveerd worden voor maximum 4 passagiers.

  • Privé ballonvaart 2 tot en met 4 passagiers
  • Champagnedoop
  • Gepersonaliseerd diploma
  • Kleine versnapering voorzien
  • Professionele briefings
  • Belair Flying People organiseert terugrit naar startlocatie
Privé ballonvaart luchtballon boven stoppelveld ballonvaarten home
quick release exclusive

Details over het exclusive arrangement

Het privé exclusive arrangement biedt een onvergetelijke en intieme ballonvaartervaring voor maximaal 4 passagiers. Dit speciaal arrangement legt de nadruk op het creëren van mooie herinneringen in een familiale sfeer, perfect om quality time door te brengen met vrienden, familie of geliefden in een unieke omgeving.

Een van de meest opvallende kenmerken van een privé ballonvaart is dat je zelf de opstijglocatie kiest, rekening houdend met luchtvaartvoorschriften en de weersomstandigheden op de dag van de vaart. Dit geeft je de vrijheid om een locatie te selecteren die voor jou speciaal is of een plek waar je altijd van hebt gedroomd.

Dit arrangement is ideaal voor romantische gelegenheden, zoals huwelijksaanzoeken of jubilea. Na de vaart wacht een fles champagne en heerlijke hapjes om te vieren. Het transport terug naar de startlocatie wordt verzorgd door Belair Flying People, waardoor je zorgeloos kunt genieten van deze bijzondere ervaring. Een arrangement vol magische momenten en onvergetelijke herinneringen.

Fotogalerij

Vele avonturiers gingen je voor in een privé ballonvaart, zoekend naar onvergetelijke ervaringen, de lucht verkennend met verwondering en opwinding.

Bekijk alle afbeeldingen

De tevredenheid van onze klanten is het belangrijkste

Klantenervaring
luchtballon boven stoppelveld ballonvaarten home

Een origineel geschenk!

Een cadeaubon voor een ballonvaart: Een origineel geschenk van avontuur en adembenemende luchtreizen, gegarandeerd herinneringen voor het leven.

×