Waasland

Ballonvaren in dé regio van de ballonvaart in België

Het Waasland is een prachtige bestemming voor ballonvaren, met talloze adembenemende locaties. Het staat bekend om Sint-Niklaas, de ‘ballonstad’, die jaarlijks een betoverend ballonfestival organiseert. Verken de schilderachtige landschappen van deze regio vanuit de lucht en geniet van onvergetelijke avonturen in de wolken.

 

waasland ballonvaart
balloonflight sint-niklaas

Diverse locaties in het waasland

Deze regio biedt een diversiteit aan ballonvaarten, variërend van groene landschappen tot bruisende stadsgezichten. Met een ballonvlucht kun je zowel rustige natuurlijke gebieden als levendige agglomeraties verkennen. Je kunt de pracht van het natuurgebied Molsbroek in Lokeren bewonderen, terwijl een opstijging vanuit Moerbeke je een adembenemend zicht op de Ooster- en Westerschelde biedt. Als de wind gunstig staat, bestaat zelfs de kans om vanaf de Grote Markt in Sint-Niklaas op te stijgen. De Waaslandse ballonvaarten beloven onvergetelijke avonturen, waarbij je het diverse karakter van deze regio vanuit de lucht kunt ervaren.

 

Fotogalerij

De foto’s van ballonvaarten vangen de magie van luchtavonturen boven weelderige natuur en schilderachtige stadsgezichten in één beeld.

Bekijk alle afbeeldingen
Vlaamse Ardennen

Vlieg met ons mee

Ervaar een ballonvaart in deze regio, samen met ons!

Waag de sprong en ervaar de onvergetelijke sensatie van ballonvaren in deze prachtige regio – een avontuur dat je niet wilt missen!

×