Quick-release Family & Friends

€ 175 per persoon

Bij Belair Flying People zijn wij een team van vrienden en familie. We weten als geen ander hoe gezellig en leuk het kan worden bij een gezamelijke activiteit! Ooit al gedacht aan een ballonvaart samen met jouw vrienden of familieleden? Zoek dan niet verder, want wij hebben met de Quick-Release Family & Friends het ideale arrangement in huis!

  • Privé ballonvaart vanaf 5 tot en met 8 personen
  • Champagnedoop
  • Gepersonaliseerd diploma
  • Kleine versnapering voorzien
  • Professionele briefings
  • Keuze eigen startlocatie
  • Belair Flying People organiseert vervoer terug naar startlocatie
Expertum ballonvaarten aan het ventileren
Quick release family friends arrangement

Details over het arrangement

Het Family & Friends arrangement is de ultieme keuze voor groepen van 5 tot 8 personen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ballonvaartervaring. Wat dit arrangement zo bijzonder maakt, is dat er geen externe passagiers aan boord zijn, wat betekent dat de ballon exclusief voor jouw groep is. Dit maakt het ideaal voor speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of gewoon een leuke dag met vrienden en familie.

Als je met meer dan 8 passagiers bent, zorgen we ervoor dat jullie allemaal samen kunnen genieten door meerdere ballonnen in te zetten. Daarnaast bieden we je de vrijheid om de startlocatie te kiezen, afhankelijk van geldende wetgeving en veiligheidsvoorschriften. Dit voegt een flexibele, persoonlijke touch toe aan je avontuur.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van vervoer naar de startlocatie, want we bieden een extra service om je veilig en comfortabel terug te brengen. Met het Family & Friends arrangement geniet je van een zorgeloze, adembenemende ballonvaartervaring met je dierbaren.

Vraag jouw Family & Friends arrangement aan.

Contactgegevens

Vluchtdetails

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ

Fotogalerij

Talloze Quick Release Family & Friends ballonvaarten werden reeds uitgevoerd. Prachtige herinneringen werden gemaakt.

Bekijk alle afbeeldingen
×