Over ons

Welkom bij Belair Flying People!

Ballonvaarten Belair Flying People is het ballonvaartbedrijf achter piloten Jonas Van Doorsselaere en Djorry Simoen. Graag nemen ze je mee op een adembenemende tocht door het luchtruim in één van hun luchtballons en bezorgen ze jouw een onvergetelijke ervaring.

Ons team

Beide piloten zijn van jonge leeftijd gepassioneerd door de ballonvaart waarbij ze actief waren als crew lid bij tal van ballonteams in Oost-Vlaanderen.
Samen leerde ze al gauw al het reilen en zeilen dat bij een geslaagde ballonvaart kwam kijken.

Reeds op zijn 16de begon Jonas aan zijn opleiding tot ballonvaarder, en twee jaar later, op zijn 18de, behaalde hij zijn commerciële licentie. Dit maakte van hem één van de jongste ballonvaarders van België. In de beginjaren was Jonas actief bij tal van bedrijven als freelancepiloot. Deze ervaring werd door de loop der jaren omgezet naar een eigen bedrijf met een frisse huisstijl, website en uiteraard de eerste luchtballon. Belair Flying People was geboren. Op dit moment heeft Jonas reeds 20 jaar ervaring als ballonvaarder en meer dan 1500 vluchten in zijn logboek staan.

Sedert 2018 heeft Djorry ook verschillende jaren op freelance basis gevaren voor tal van bedrijven en vervoegde hij begin 2023 de activiteiten van Belair Flying People om de klanten een nog betere service te kunnen bieden in het organiseren van onze activiteiten.

Gedreven door passie!

Samen streven we naar de perfecte afwerking van onze vaarten om niet enkel onze klanten te verwennen maar ook om de bedrijven die in onze firma vertrouwen een sterke band te laten opbouwen met hun klanten. Kortweg, de ideale win-win situatie!

De activiteiten van Belair Flying People beperken zich niet enkel tot België! Beide piloten maakten reeds tal van ballonvaarten in het buitenland. Landen als Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, India, Maleisië, Vietnam, Saudi-Arabië, Indonesië, Fins Lapland, … hebben geen geheimen voor beide gepassioneerde ballonvaarders.

Begin 2024 behaalde Djorry ook zijn licentie tot gasballon piloot. Hiermee behoort hij in de BeNeLux tot een select gezelschap ballonvaarders die deze authentieke klasse van het ballonvaren kan en mag uitvoeren!

Naast ballonvaarten is Belair ook gespecialiseerd in het verhuren van springkastelen en attracties onder ‘Belair-Fun‘.

Van Doorsselaere Jonas

Piloot – Zaakvoerder

Djorry Simoen

Piloot – Zaakvoerder
standaard ballonvaart quick-release fun

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag
×