Ballonvaarten Belair Flying People

Van Doorsselaere Jonas

het ballonvaartbedrijf achter piloot Jonas Van Doorsselaere. Sinds heel jonge leeftijd is Jonas gepassioneerd door de ballonvaart, want vanaf zijn 12de was hij al actief als crewlid bij tal van ballonteams in Oost-Vlaanderen. Op deze manier leerde hij gauw al het reilen en zeilen dat bij een geslaagde ballonvaart kwam kijken. Toen hij 16 was, besloot Jonas dan zelf de opleiding tot ballonvaarder te starten, en twee jaar later, op zijn 18de, behaalde hij zijn commerciële licentie. Dat maakte van hem één van de jongste ballonvaarders van België.

In de beginjaren was Jonas actief bij tal van bedrijven als freelancepiloot, en zo riep hij JomarBallooning in het leven! Door de jaren ervaring als freelancepiloot besloot Jonas in 2009 JomarBallooning een opfrisbeurt te geven. Zo kwam hij op de proppen met een nieuwe huisstijl, website en natuurlijk onze eerste luchtballon: Belair Flying People was geboren. Op dit moment heeft de 25-jarige Jonas al meer dan 750 prachtige vaarten op zijn actief!

Vandaag hebben wij een nieuwe luchtballon in onze firma actief, en dit samen met onze partner Expertum. Zowel voor de firma Expertum als voor tal van andere bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland verzorgen wij ballonvaarten.

Zo streven wij uiteraard naar de perfecte afwerking van onze vaarten om niet enkel onze klanten te verwennen maar ook om de bedrijven die in onze firma vertrouwen een sterke band te laten opbouwen met hun klanten. Kortweg, de ideale win-win situatie!

De activiteiten van Belair Flying People beperken zich dus niet enkel tot België! Zo maakte wij al ballonvaarten in Nederland , Duitsland , Frankrijk , Spanje , Portugal , Zwitserland , India , Malaysie , Vietnam , Indonesië.

Binnenkort vieren we dan ook het 10 jarige bestaan van Belair Flying People!

Daarnaast is Jonas Van Doorsselaere ook zaakvoerder bij Belair-Fun , gespecialiseerd in inflatables en springkasteel verhuur.