Klaar voor een spetterend 2023!

Het jaar is alweer bijna afgelopen. We kunnen terugblikken op een jaar vol ballonvaarten waarbij we telkens weer genoten van de blije gezichten van onze passagiers.

In naam van het hele Bel Air Flying People team willen wij Jullie alvast een goed jaareinde en een gelukkig en gezond 2023 toewensen.

Ben je nog in het bezit van een cadeaubon? Contacteer ons zeker via info@mijn-ballonvaart.be om jouw vaart in te plannen voor het seizoen 2023. Binnenkort kan je ook op onze website rechtstreeks jouw vaart inplannen!

Zin om zelf een ballonvaart te beleven of cadeau te geven?
Bekijk al onze mogelijkheden via onze arrangementen en reserveer online.
Wie weet beleef jij in 2023 jouw ballonvaart samen met ons.


Ballonvaren in tijden van Corona

UPDATE 24/05/2021

Ballonvaarten zijn opnieuw toegelaten! 

Sinds enkele dagen kunnen we terug gaan ballonvaren, dit onder strikte voorwaarden. Deze voorwaarden zullen jullie spoedig ontvangen. Door dit goede nieuws zijn wij dan ook gestart met de planning voor de komende weken/maanden. Wij doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk een datum te bezorgen. Echter vragen wij voor jullie begrip en geduld bij deze heropstart. Hellaas zullen wij er niet in slagen iedereen tegelijk te bedienen.

Wij contacteren nu de komende dagen/weken zoveel mogelijk klanten om hun vaart in te plannen.

Nog geen mail/telefoon ontvangen, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren voor het inplannen van de ballonvaart.

Bij voorkeur vragen wij jullie enkel telefonisch contact op te nemen vanaf 17h tot 20h voor het inplannen van ballonvaarten. Voor andere vragen kan U ons altijd contacteren via gekende kanalen.

Tot binnenkort,

Het Belair Team.

Wij verzamelde alvast alle informatie op onze Corona Pagina!


Ronde Van Vlaanderen 2013

Op zondag 31 maart 2013 was het zover : De Ronde van Vlaanderen

En wie aandachtig heeft gekeken heeft het ongetwijfeld gemerkt: onze Expertum luchtballon was liefst 7 keer te spotten op het parcours van deze 97ste editie van De Ronde! Op deze manier trachten wij het uiterste te halen uit onze luchtballon, niet enkel voor passagiersvaarten, teambuildings of klantenbinding, maar ook om naambekendheid te creëren en te vergroten op een originele manier. Onze partner Expertum was dan ook in de wolken met deze geslaagde mediacampagne.

Heeft u zelf ook vragen over dergelijke acties of wilt u in de toekomst ook aan naambekendheid creëren door middel van een luchtballon? Aarzel dan niet om ons volledig vrijblijvend te contacteren. Heeft u tijdens De Ronde enkele foto’s genomen van onze ballon? Stuur deze zeker naar onze gekende contact gegevens.


Château d’Oex Balloon Festival 2013!

Vanaf 25 Januari zijn wij aanwezig met de Expertum luchtballon op één van mooiste plaatsen om te ballonvaren: De Zwitserse Alpen.

BelAir Flying People zal met tal van collega’s van over de hele wereld prachtige vaarten maken op de 35ste editie van Château d’Oex Balloon Festival 2013! Volg ons langs deze weg dagelijks voor de laatste nieuwtjes en beeldmateriaal. Bovendien kan je dit evenement ook live volgen via webcam! Klik hier voor de live webcam .

 

Ballonvaart Alpen
Ballonvaart te Zwitserland