Quick-release Fun

€ 159 per persoon

Het Quick-release Fun arrangement is onze standaard ballonvaart en meest verkochte en populairste arrangement.
Dit omdat het  ideaal is als geschenk voor familie, geliefde of de verjaardag van een kennis.

 

  • Champagnedoop
  • Gepersonaliseerd diploma
  • Kleine versnapering voorzien
  • Professionele briefings
vol en montgolfière
standaard ballonvaart quick-release fun

Details over Quick-Release Fun

Het Quick-Release Fun arrangement belooft een adembenemende ballonvaart met een persoonlijke touch. Deze ervaring is bedoeld voor maximaal 8 passagiers per vaart, waardoor het een gezellige en intieme ballonvaart wordt. Wat deze vaart speciaal maakt, is het directe contact met de ballonvaarder, waardoor je de kans krijgt om meer te leren over het ballonvaren.

De vaarten worden gepland op één van onze locaties en zijn weersafhankelijk, waardoor elke standaard ballonvaart uniek is. De startlocatie wordt dagelijks bepaald in de regio om optimale veiligheid en plezier te garanderen.

Na de vaart wacht je een diploma als herinnering aan de ervaring, samen met een glas champagne en smakelijke versnaperingen. Het Quick-Release Fun arrangement belooft avontuur, gezelligheid en onvergetelijke herinneringen.

Het vervoer van de landingsplaats naar huis moet je zelf regelen. Familie en vrienden zijn van harte welkom om de vaart te volgen en de aprés ballon samen te vieren, waardoor het een leuke ervaring wordt voor iedereen. Indien gewenst organiseert Belair mits meerprijs het vervoer terug naar de startlocatie.

Fotogalerij

Velen hebben deze ervaring beleefd en koesteren de herinnering, vaak terugdenkend aan dat prachtige moment hoog in de lucht.

Bekijk alle afbeeldingen

Een onvergetelijk cadeau

Een standaard ballonvaart is een onvergetelijk geschenk dat de ontvanger de kans biedt om letterlijk en figuurlijk boven alles uit te stijgen.

×