Ballonvaart Waregem

Waregem

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Waregem. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie.

Waregem is één van onze belgische bekende ballonsteden , Jaarlijks vinden hier de waregemse ballonfeesten plaats. Deze locatie is dan ook een ideale voor een geslaagde ballonvaart .

U kan een ballonvaart te Waregem reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart . Bezoek hiervoor de website van Waregem


Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Waregem


Zelf een Ballonvaart maken in Waregem?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Waregem