Ballonvaart Villers la ville

Villers la ville

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Villers-la-Ville. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie, deze behoort dan ook tot één van onze vaste locaties.

 

Weet u wat het Land van Villers in Waals-Brabant zo aantrekkelijk maakt? Doe even uw ogen dicht en stel u een lieflijk golvend landschap voor met kleine dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan, met geblokte vierkantshoeves die omringd zijn met uitgestrekte akkers en met dichte bossen die een web van wegen en paden verbergen… Kan het meer idyllisch? In dit landelijke geheel verschuilt zich heel wat erfgoed, zoals oude watermolens, kastelen, kapellen, hoeves…

Midden in het groen verrijzen majestueus de ruïnes van de cisterciënzerabdij van Villers-la-Ville. Ze is omringd met honderden hectare bossen. De Abdij is altijd een historisch kruispunt geweest van de streek en ook vandaag nog worden bezoekers niet teleurgesteld.

 

U kan een ballonvaart te Villers-la-ville reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart .

-restaurant Le Moulin de Villers


Grotere kaart weergeven


Zelf een Ballonvaart maken in Villers la ville?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Villers la ville