Ballonvaart Tienen

Tienen

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Tienen. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie, deze behoort dan ook tot één van onze vaste locaties.

Tienen heeft een rijk verleden. Ontstaan in de eerste eeuwen van onze tijdrekening als een marktdorp langs de Romeinse heirweg Tongeren-Kassel, ontwikkelde Tienen zich al snel tot een welvarende handelsstad. Ondanks herhaalde verwoestingen, vinden we er nog verscheidene historische gebouwen die hiervan getuigen. Tienen biedt met zijn uitgestrekte velden en bietenplantages ook heel wat mooie plekjes voor natuurliefhebbers. De stad al wandelend verkennen, is een avontuur op zich.

U kan een ballonvaart te Tienen reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart .

-toeristische informatie Tienen 

 


Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Tienen


Zelf een Ballonvaart maken in Tienen?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Tienen