Ballonvaart Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

Sint-Niklaas is bekend om zijn rijk gevulde geschiedenis rond het ballonvaren, en is dan ook een van de meest geliefde locaties voor tal van ballonvaarders.

In het hart van het Waasland, gelegen tussen Gent en Antwerpen, zet Sint-Niklaas de trend. Ook wie nooit eerder de stad ontdekte, heeft geen excuus meer.

De Grote Markt en tevens ook een bekende opstijglocatie is het bruisende hart van het nieuwe Sint-Niklaas, oogt mooier dan ooit. Het grootste gelijkvloerse winkelcentrum van ons land opende de deuren aan de stadsrand. In de stadskern popelen tal van originele winkels en gezellige cafeetjes om jou hun schatten te laten ontdekken en proeven. Het is dan ook het moment om een bezoek aan Sint-Niklaas te brengen. Je zal wel een heel goeie smoes moeten verzinnen om niet van onze aanstekelijke sfeer te komen genieten.

 

U kan een ballonvaart te Sint-Niklaas reeds reserveren voor 1 persoon! Opstijgen in Sint-Niklaas doen we vanaf de grote markt: het grootste marktplein van België.

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie en veiligheid en weersverwachtingen deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren.

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart:

Restaurant Bastille 

Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Sint-Niklaas


Zelf een Ballonvaart maken in Sint-Niklaas?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Sint-Niklaas