Ballonvaart Opwijk

Opwijk

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Opwijk. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie.

Laat je verrassen door het groen en de landelijke charme van de Groene Gordel in het midden van het land en op een steenworp van Brussel.
In het glooiende landschap van Pajottenland & Zennevalei, één van de deelregio’s van de Groene Gordel, kan je voortaan eindeloos de mooiste Ballonvaarten maken.

U kan een ballonvaart te Opwijk reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart .

– toeristisch informatie Opwijk


Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Opwijk


Zelf een Ballonvaart maken in Opwijk?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons