Ballonvaart Ninove

Ninove

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Ninove. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie.

Het gezellige Denderstadje Ninove vind je in het zuidoosten van de provincie Oost-Vlaanderen. Ninove is als het ware het “hart van drie toeristische regio’s”: het is de meest zuidelijke gemeente van “Scheldeland”, leunt enerzijds aan tegen de “Vlaamse Ardennen” en anderzijds tegen de Vlaams Brabantse “Groene Gordel” met het Pajottenland.

U kan een ballonvaart te Ninove reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart . Bezoek hiervoor zeker eens de website van Ninove


Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Ninove


Zelf een Ballonvaart maken in Ninove?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Ninove