Ballonvaart Kortrijk

Kortrijk

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Kortrijk. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie.

Stad waar het gezellig winkelen is en die je laat genieten van de erfenissen uit het verleden met uniek UNESCO-werelderfgoed: het stemmige Begijnhof en het charmante Belfort op de Grote Markt…
De cultuurstad met een prachtig gerenoveerde schouwburg, een kunstencentrum, een concertclub en goed uitgeruste ontmoetingscentra…
Stad aan de Leie met zijn historisch wereldfaam als centrum van het vlas…

U kan een ballonvaart te Kortrijk reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart .

Bezoek daarvoor de site van toerisme Kortrijk


Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Kortrijk


Zelf een Ballonvaart maken in Kortrijk?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Kortrijk