Ballonvaart Hoogstraten

Hoogstraten

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Hoogstraten. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie.

Hoogstraten is een klein toeristisch centrum tussen Antwerpen en Breda dat in de Middeleeuwen een belangrijk handelscentrum was op de handelroute tussen Antwerpen en ’s Hertogenbosch. Er zijn nog tal van sporen uit deze en latere periodes terug te vinden ,ontdek deze prachtige locatie met zij kerk van slechts 104.7 meter hoog vanuit onze mand!

U kan een ballonvaart te Hoogstraten reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart .

Deze kan je terug vinden op de website van dienst Toerisme Hoogstraten


Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Hoogstraten


Zelf een Ballonvaart maken in Hoogstraten?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Hoogstraten