Ballonvaart Geraardsbergen

Geraardsbergen

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Geraardsbergen. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie.

Geraardsbergen is één van onze top locaties voor een ballonvaart te starten boven de Vlaamse Ardennen. Ontdek uit onze mand de stad van van de Ronde Van Vlaanderen en de wereldbekende Mattentaarten en manneke Pis.

U kan een ballonvaart te Geraardsbergen  reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart .Bezoek zeker eens de website van Toerisme Geraardsbergen voor meer info


Grotere kaart weergeven


Zelf een Ballonvaart maken in Geraardsbergen?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Geraardsbergen