Ballonvaart Eeklo

Eeklo

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Eeklo. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie, deze behoort dan ook tot één van onze vaste locaties.

Eeklo is na Sint-Niklaas de meest bekende ballon stad in Belgie! Elk jaar kan je hier een honderdtal luchtballons zien opstijgen vanop de terreinen aan de sporthal voor de Meetjeslandse balloon meeting. Als centrum van het meetjesland is deze een prachtige locatie voor het maken van ballonvaarten

U kan een ballonvaart te Eeklo reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart .Bezoek zeker eens de website van Toerisme Eeklo


Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Eeklo


Zelf een Ballonvaart maken in Eeklo?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Eeklo