Ballonvaart Edingen

Edingen

Bij Belair Flying People ballonvaarten kan U keuze maken uit één van onze opstijglocaties in jouw buurt. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van de prachtige uitzichten in jouw eigen regio, Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde kan zijn aan jouw ballonvaart. Zo kan U ook een ballonvaart maken vanuit Edingen. Op regelmatige basis starten wij onze ballonvaart vanuit deze locatie, deze behoort dan ook tot één van onze vaste locaties.

 

Edingen ligt midden in het groen en is als middeleeuwse stadskern vol stille getuigen een charmevolle stopplaats. Het is een stad vol kunst en geschiedenis die haar vermaardheid dankt aan een uitzonderlijk mooi park.

De Henegouwse stad laat elke romantische wandelaar van uiterst kwaliteitsvolle momenten genieten en openbaart hem de geheimen en anekdotes van haar magische plekjes.

 

U kan een ballonvaart te Edingen reeds reserveren voor 1 persoon!

Indien U wenst deel te nemen aan een ballonvaart op deze locatie, kan de piloot in alle gevallen in functie van veiligheid en weersverwachten deze verplaatsen naar een nabij gelegen locatie.

Indien de gewenste opstijglocatie niet bij de lijst van locaties te vinden is, vraag ernaar!

Indien U verdere vragen heeft omtrent deze locatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren .

Verder hebben wij ook nog enkele leuke adresjes die kunnen gecombineerd worden voor of na een ballonvaart .

-Gemeente Edingen 


Grotere kaart weergeven

Foto's van ballonvaarten te Edingen


Zelf een Ballonvaart maken in Edingen?

Belair Flying People is de ballonvaarder bij uitstek. Kies een van onze vele arrangementen, of contacteer ons voor al uw vragen.

Contacteer ons

Arrangementen te Edingen